Sailor Moon Crystal - 03

Ja taas paremmin aikataulussa! Jännä jakso oli vaikka ajoittaista hämmennystä animaation vaihteleva laatu aiheuttikin.

Seuraavaa jaksoa odotellessa! Tähän saakka on ainakin pysytelty melko tiukasti mangan käsikirjoituksessa yhden hahmon kohtaloa lukuunottamatta. Kiinnostavaa seurata, miten tarina tästä nyt kehittyy!

Kirjoitettu: 4.8.2014 23:14 Kirjoittanut: Roll


Jef @ 6.8.2014 11:22

Loistavaa työtä, animaation jälki vaan vähän kummastuttaa. Jos lähdetään tekemään vanhasta sarjasta uusinta kierrosta, ja vielä kovaan ääneen hehkutetaan, niin kyllä jäljenkin pitäisi olla sitten sen mukaista. Pakko myöntää, etten olisi tätä alkanut edes seuraamaan, jollette olisi ottaneet tätä hampaisiinne!

Roll @ 8.8.2014 12:55

Jep, samaa olen harmitellut! Pari ekaa jaksoa näytti meikästä vielä joitakin juttuja lukuun ottamatta varsin mukiinmeneviltä, mutta tää kolmas on aika surullinen tapaus. Uskallan toivoa, että nää jaksot sentään siistitään bluray-julkaisua varten, kuten melko lailla kaikkien sarjojen kanssa nykyään taidetaan tehdä.

Jos nyt en ihan hakoteillä ole, animaation laatu vaikuttaisi kärsineen, koska Toeilla ei ole juurikaan porukkaa väsäämässä tätä siitä huolimatta, että studio otti vuoden lisäaikaa (alun perinhän tämän sarjan piti alkaa kesällä 2013). Jostain syystä sarjaa EI ole tehty valmiiksi etukäteen kuten yleensä, vaan jaksoja on nyt suollettu studiolla pikatuotantona juuri ennen niiden ilmestymispäiviä. :I Sen verran karseeta meininkiä Toeilta, että melkeinpä toivon että nyt vain pistäisivät sarjan julkaisun jäähylle joksikin aikaa ja tekisivät jaksot kaikessa rauhassa.

Aikamoinen pettymys kyllä, kun tosiaan ottaa huomioon miten paljon fanit ympäri maailman tätä sarjaa ehti sen reilun vuoden hypettää. Toivoni lepää nyt siistityssä bluray-julkaisussa!

Jef @ 8.8.2014 16:50

Luulis nyt tälläinen sarja tehtävän kerralla kunnolla ja sitten vasta levytykseen? vai pelkävätkö että menee liian aikaiseen julkaisuun =_=
Ihmeellisiä kuvakulmia, asentoja (amin sailor-asento ITKETTÄÄ!) ja ylipitkiä raajoja xD

En ymmärrä että miksi täytyy eka tehdä huonosti ja sitten korjata jälkikäteen bluraylle? Ihmiset jotka ovat alunperin tyytyväisiä alkuperäiseen ostavat varmemmin bluraynkin. Tai näin mitä ajattelisin :D

Roll @ 9.8.2014 1:01

Joo, luulisi että Toei osaisi vähän paremmin. Tosin kaiken edellä mainitsemani lisäksi pitää ottaa huomioon, että tää julkaistaan nettisarjana eikä telkkarissa, joten sarjalla ei ole ollenkaan ulkopuolisia rahoittajia ja näin ollen budjetti ei välttämättä ole mitenkään erityisen pilviä hipova. Mikä tietysti on harmi sekin, koska kamoon, tää on THE Sailor Moon!

"Ylipitkät raajat" ei meikäläistä sinänsä haittaa, ne on kuitenkin hyvin takeuchimaista jälkeä (vaikka liikkeessä tosin näyttävätkin ehkä hieman hassummalta kuin mangassa), mutta Amin poseerauksesta olen samaa mieltä, kuten aika epäammattimaisesta kuvakulmien ym. käytöstä. :'D Eipä nää jutut onneksi vielä ainakaan oo estäneet meikää nauttimasta sarjasta, vaikka kolmosjakso nyt vähän takapakkia aiheuttikin. Pitää toivoa että Toei nyt jotenkin petraisi jos meinaavat yhä jaksoja yhtä sukkelaan suoltaa ulos, koska meikä ihan oikeasti haluaa tykätä tästä sarjasta.

Uutinen on yli kuukauden vanha.